לןגן

חטיפי בריאות

מאת: ליאת ולנסי, פורסם: 17/06/2019 | 15:12
חטיפי בריאות

תקציר המתכון: חטיפי בריאות לבוקר (והפעם באמת בריאים) וטעימים!!! קלים ופשוטים להכנה

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תוספות מה שאוהבים

אפשר להחליף את

אופן הכנה

  1. 1. להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב עם כף.

  2. 2. לראות שכל הטחינה הגולמית והסילאן עטפו והרטיבו את כל השיבולת שועל (במידה ולא הוסיפו עוד טחינה או עוד סילאן).

  3. ניתן לשחק בטעם ע״פ טעמכם מי שאוהב יותר מתוק שיוסיף סילאן מי שאוהב פחות מתוק שיוסיף טחינה.......

  4. 3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את התערובת למגש אלומניום מלבני קטן (או ל-2 תבניות ארוכות אנגליש קיק).

  5. 4. משטחים חזק למטה עם מזלג טוב טוב את התערובת שהשיבולת תהייה מקשה אחת צמודה. סוגרים את נמיר האפייה מלמעלה ומשטחים שוב עם תחתית של כוס זכוכית.

  6. 5. מכניסים להקפאה קצרה כ-20 דקות מוציאים וחותכים לגודל הרצוי לכם עם סכין גדולה וחזקה.

  7. 6. מעבירים לקופסה ושומרים במקרר.