תקציר המתכון: הפשטידה טעימה מאוד ותודה על מתכון מהבלוג "המתכונים של יצחק"
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים כ-20 רגע את תפוחי האדמה הפרוסים במי מלח
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים פרט לתפוחי האדמה
מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה הפרוסים
משמנים ומרפדים בנייר אפיה תבנית בקוטר 24
שופכים לתבנית את תכולת הקערה הגדולה ומסדרים יפה את תפוחי האדמה
מפזרים מעל לפשטידה גבינה מגוררת
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים 3/4 שעה בחום 190 מעלות
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד להזהבה כ-3/4 שעה
כדי שהפשטידה תתייצב רצוי להכין אותה מספר שעות או יום לפני ההגשה