לןגן

קרסה במחבת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 13/06/2019 | 18:08
קרסה במחבת

תקציר המתכון: פיתה מרוקאית במחבת טעימה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פיתות במחבת

  2. 3 וחצי כוסות קמח מנופה

  3. 2 כפיות שמרים

  4. 2 כפיות סוכר

  5. חצי כפית מלח

  6. 3 כפות שמן זית

  7. 1 ורבע כוסות מים פושרים

  8. ללוש היטב לכסות את הקערה ולהתפיח כ- 15 דקות.

  9. לקרוץ 10 כדורים לקמח משטח עבודה ולשטח כל כדור לפיתה ולהעביר לנייר אפיה גזור מקומח, להתפחה של 10 דקות..

  10. לחמם מחבת היטב עדיף טפלון עבה ללא שמן

  11. לשים את הפיתה במחבת שהנייר אפיה כלפיי מעלה 2-3 דקות ולהוריד את הנייר הגזור מלמעלה ולהפוך לעוד 2 דקות... ולכסות במגבת.. בהצלחה אורה...