לןגן

קרמשניט

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/06/2019 | 10:24

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לפי הוראות על האריזה

  2. אם רוצים קונוסים חותכים רצועות דקות ומגלגלים על הקונוס

  3. או לקרוץ עם חותכנים להניח בתבנית על נייר אפיה לפזר מעל מעט אבקת סוכר ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה

  4. להכין קצפת

  5. להקציף את השמנת עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת יציבה

  6. למלא עם קצפת ולפזר אבקת סוכר