לןגן

קציצות עוף עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בסיר אחד - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 13/06/2019 | 07:33
קציצות עוף עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בסיר אחד - דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התבשיל הזה מתחלק לשניים.

  2. ראשית , יש להכנס לקטגורית עוף ולהכין את קציצות העוף המדוברות שלי , לטגן אותן ולהניח בצד .

  3. בינתיים , בסיר רחב נטגן את שני הבצלים שקצצנו דק דק עד להשחמה , ממליצה להשחים ולא להזהיב , זה נותן טעם ארומטי לתבשיל , לבצל נוסיף שלוש שיני שום שלימות יחד עם כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומעט צילי׳ גרוס ,

  4. נפתח את התבלינים יחד עם הבצל ונוסיף אליהם את פילחי תפוחי האדמה , נמשיך לטגן יחד עד להזהבה יפה של תפוחי האדמה ,

  5. כעת נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף וכפית טוקסנה .

  6. נבשל חצי שעה את תפוחי האדמה

  7. ואז נוסיף אליהם את שקית השעועית הירוקה אחרי שחלטנו אותה במים פושרים , נמשיך לבשל עוד חצי שעה ואז נניח בסיר את קציצות העוף ובמידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף ,

  8. לא הרבה מדי , האוכל לא צריך להתבשל בתוך בריכת מים .

  9. נמשיך לבשל עד לספיגת טעמים ,

  10. ולריכוך .

  11. תבשיל טעים במיוחד .

  12. בתאבון ובהצלחה. 🌹