קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
התבשיל הזה מתחלק לשניים.
ראשית , יש להכנס לקטגורית עוף ולהכין את קציצות העוף המדוברות שלי , לטגן אותן ולהניח בצד .
בינתיים , בסיר רחב נטגן את שני הבצלים שקצצנו דק דק עד להשחמה , ממליצה להשחים ולא להזהיב , זה נותן טעם ארומטי לתבשיל , לבצל נוסיף שלוש שיני שום שלימות יחד עם כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומעט צילי׳ גרוס ,
נפתח את התבלינים יחד עם הבצל ונוסיף אליהם את פילחי תפוחי האדמה , נמשיך לטגן יחד עד להזהבה יפה של תפוחי האדמה ,
כעת נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף וכפית טוקסנה .
נבשל חצי שעה את תפוחי האדמה
ואז נוסיף אליהם את שקית השעועית הירוקה אחרי שחלטנו אותה במים פושרים , נמשיך לבשל עוד חצי שעה ואז נניח בסיר את קציצות העוף ובמידה וחסר נוזלים ניתן להוסיף ,
לא הרבה מדי , האוכל לא צריך להתבשל בתוך בריכת מים .
נמשיך לבשל עד לספיגת טעמים ,
ולריכוך .
תבשיל טעים במיוחד .
בתאבון ובהצלחה. 🌹