לןגן

סהרונים מבצק שמרים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 10/06/2019 | 23:01

תקציר המתכון: סהרונים חלק במילוי גבינה. חלק במילוי שוקולד.. והטעם להתעלף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב שמרים עם הקמח..

  2. להוסיף את יתר החומרים..

  3. את המים להוסיף לאט כמה שהקמח

  4. סופח..

  5. ללוש 10 דקות במיקסר .

  6. הבצק צריך להיות רך ומעט דביק.

  7. להוציא למשטח עבודה.

  8. ללוש מעט בידים..

  9. ליצור כדור.

  10. לשמן מעט את הקערה ואת הכדור.

  11. לכסות במגבת.

  12. התפחה עד הכפלת הנפח..

  13. לחתוך לכדורים קטנים..

  14. לרדד דק למלא במלית ולסגור לצורת סהרון..

  15. לתת התפחה של חצי שעה או עד הכפלת הנפח..

  16. להבריש בביצה שמהולה במעט מים וכפית סוכר..

  17. תנור שחומם מראש על 180 .

  18. עד הזהבה בערך 20 דקות..

  19. להוציא ולהבריש עם סירופ סוכר..

  20. הסירופ..

  21. כוס מים.

  22. כוס סוכר..

  23. מיץ מחצי לימון לבשל על הגז עד הסמכה ולצנן..