לןגן

מגנום ביתי

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 10/06/2019 | 07:53
מגנום ביתי

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף יציב

  2. מוספים בקיפול את החלב המרוכז

  3. מחלקים את הבלילה ל-2

  4. בחצי אחד מוספים את הממרח פסק זמן ומערבבים, בחצי השני מערבבים את הממרח לוטוס

  5. ממלאים את התבניות של המגנום ומקפיאים ל-5 שעות לפחות

  6. ממיסים את השוקולד והשמן ומעבירים לכוס גבוהה ומצננים לטמפ׳ החדר

  7. מחלצים את המגנום מהתבנית, טובלים בשוקולד המומס, מפזרים קוקוס/ פיצפוצי שוקולד ומקפיאים עד ההגשה