לןגן

פשטידת תפו"א וביצים לשבועות

מאת: זהר מנדל, פורסם: 09/06/2019 | 16:17
פשטידת תפו"א וביצים לשבועות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרגים לבלילה

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה וביצים ומקררים

  2. מערבבים את מצרכי הבלילה בקערה נפרדת

  3. משמנים תבנית במרגרינה ומפזרים פירורי לחם מסדרים שכבה של תפוחי אדמה ומעל מפזרים קצת גבינה ומעל שכבה של ביצים שופכים חצי מכמות הבלילה מסדרים שוב שכבה של תפו"א קצת גבינה מורדת ולאחר מכן ביצים ושוב שכבה אחרונה של תפוחי אדמה

  4. שופכים את חצי הכמות הנותרת מהבלילה, מפזרים גבינה מגורדת, מפזרים פירורי לחם ושמים חתיכות קטנות של מרגינה מעל

  5. אופים בחום של 180 מעלות כ-45 עד שעה

  6. בתאבון