לןגן

פטריות ממולאות ואפויות

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/06/2019 | 18:39
פטריות ממולאות ואפויות

תקציר המתכון: פטריות ממולאות במלית פטריות וגבינות, אפויות בתנור. טעם נפלא

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הפטריות, לנתק בזהירות את הרגליים ולרוקן את פנים הפטריות.

  2. לקצוץ את רגלי ופנים הפטריות, ולהוסיף פטריה אחת שלא נמלא ולקצוץ גם אותה

  3. לטגן ולהזהיב את הבצל.להוסיף את הפטריה הקצוצה ופנים הפטריות, להמשיך ולטגן מספר רגעים עד שהפטריות מתרככות להוסיף מעט שמנת להקצפה ואת אבקת מרק הפטריות להמשיך לערבב עד שאבקת המרק נספגה בתערובת. לטעום שהתערובת טעימה ומוכנה

  4. להוציא את התערובת לכלי. להוסיף את הגבינות. להשאיר מעט גבינה צהובה בצד, כדי לפזר מעל לפטריות הממולאות. לטעום ולשפר טעמים. אם התערובת מלוחה יתכן ולא צריך להוסיף מל"פ

  5. למלא הפטריות במלית, להדק המלית. לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ומעט פטרוזיליה. לסדר בתבנית

  6. ניתן להכין הכל ללא אפיה, לאחסן במקרר. לפני ההגשה, לאפות כחצי שעה בחום 180 מעלות