לןגן

רביולי בטטה מוקרם הכי טעים שיש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 08/06/2019 | 17:11
רביולי בטטה מוקרם הכי טעים שיש של סבתא לאה

תקציר המתכון: רביולי בטטה ברוטב שמנת עם בטטה ובצלים שאי אפשר להפסיק לזלול, מעולה, מושלם, ממכר, מתכון בטוח, קל להכנה, מנחם, לכל עונות השנה, אבל הכי כיף לזלול אותו בחג השבועות.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים 2-3 דקות את החמאה והשמן, מוסיפים את קוביות הבצל הלבן, קוביות הבצל סגול, כפית מלח ומטגנים עד להזהבה קלה כ-5 דקות על להבה בינונית

  2. מוסיפים את קוביות הבטטה וממשיכים לטגן עד שהבטטה בשלה וזהובה גם כ-5 דקות בערך

  3. מוסיפים את השמנת, פתיתי גבינה צהובה עמק, גבינת הקאשקבלו המגוררות, אבקת מרק בצל, מלח, אגוז מוסקט טחון, סוכר, פלפל שחור ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה מעט

  4. מוסיפים את הרביולי מערבבים היטב, טועמים מתקנים תיבול, מעבירים לקערת הגשה יפה ומגישים מיד

  5. זהו מוכן! מבטיחה לכם תוך כמה דקות ואין כלום בקערה, מתכון קל ומהיר והכי טעיםםםם

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה