לןגן

מאפינס גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/06/2019 | 13:53
מאפינס גבינות

תקציר המתכון: מאפינס אישיים במגוון מילויים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבלילה: לטרוף 4 ביצים, להוסיף 250 מל שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות קמח, 1 אבקת אפייה, פלפל לבן, מלח, מרק עוף, קוביית גבינה בולגרית מפוררת, 100 גרם צהובה מגורדת, 3 כפות קוטג'. לערבב טוב ולשמן תבניות מאפינס. ליצוק לכל תבנית מן הבלילה (לא עד הסוף) ובכל מאפינס לשים מילוי רצוי. ברוקולי, זיתים, פטריות ובצל מטוגן... מעל הכל לפזר עוד גבינה צהובה מגורדת ומעט פרמז'ן. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לעשרים דקות בערך או עד שמוכן