לןגן

רביולי מהמהם

מאת: yeudit markus, פורסם: 06/06/2019 | 23:58

תקציר המתכון: טעמתי עשרות מתכונים של רביולי אבל כזה עוד לא!!!!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מים בסיר עד לרתיחה ולבשל את הרביולי(קונים בחנויות מזון)

  2. לחתוך בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה

  3. לטגן את הפטריות בנפרד ולהוסיף לבצל

  4. להוסיף את שאר החומרים(תבלינים לפי הטעם)

  5. להוסיף את הרביולי ולאכול בתאבון!!!