לןגן

קונכיות פסטה גדולות ממולאות בגבינות ברוטב עגבניות מוקרם

מאת: אורית לוי, פורסם: 06/06/2019 | 10:42
קונכיות פסטה גדולות ממולאות בגבינות ברוטב עגבניות מוקרם

תקציר המתכון: שלמות, פצצה, מרשים וקל להכנה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. לבשל את הקונכיות במים רותחים עם כף מלח 5 דק', לסנן ולהניח בצד.

  3. בתבנית מטגנים בשמן זית את השום הכתוש עד הזהבה.

  4. מוסיפים רוטב פיצה, שמנת מתוקה, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל. לתת רתיחה ולהסיר מהאש.

  5. בקערה לערבב את הגבינות, השמנת, השום גבישי והתבלינים.

  6. בתבנית לשפוך מעט מהרוטב שהתחתית תהיה מכוסה בו.

  7. לקחת קונכיות ולמלא עם תערובת הגבינות ולהניח על תחתית התבנית צפוף.

  8. לשפוך למעלה את יתרת הרוטב, לפזר גבינה צהובה מגורדת ולהכניס לתנור לכ- 40 דק'

  9. מוכן כשהגבינה מבעבעת ומזהיבה.

  10. לתת להתייצב 10 דק' מחוץ לתנור ולטרוף.