לןגן

רולדות גבינה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 05/06/2019 | 22:33
רולדות גבינה

תקציר המתכון: משגעות והטעם וואוו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 וחצי כוסות קמח מנופה, 2 כפות שמרים, 1/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, 100 גרם חמאה רכה, 1 סוכר וניל, מעט גרידת לימון, 1/2 כוס מים חמימים, 1/2 כוס חלב, ללוש הייטב ולהתפיח עד הכפלת נפח. לחלק את הבצק ל6 כדורים, לרדד דק כול חלק למלות במילוי הגבינה, מילוי..... 3 גבינה 5% מסוננת מלילה קודם 750 גר, מיץ מ1/ לימון, 1 כוס סוכר, 1 אינסטנט וניל, 3 כפות קמח מנופה, 3 ביצים שלמות, לערבב הייטב.. ליצור רולדות ולהניח בתבניות ארוכות אינגליש לא הגבוהות בדרך כלל הם מקרטון, למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל מעט סוכר לתת תפיחה חוזרת בערך 1/2 שעה ולתנור 180 מעלות, כ25 דקות לערך, הכוס היא מדידה חד פעמי לשתיה חמה יש אפשרות לפזר פירורים בלי למרוח ביצה להכנת הפירורים 30 גרם חמאה, 1/2 כוס סוכר, 1 כוס קמח לערבב וליצור פירורים ולפזר ישר על כול רולדה, בהצלחה אורה....