לןגן

רולדה

מאת: עינת דגא, פורסם: 05/06/2019 | 14:52

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להדליק תנור בחום של 180 מעלות

  2. מקציפים את החלבונים עם מים ומלח ומוסיפים את הסוכר בהדרגה

  3. לאחר מכן מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד 2 דקות

  4. מוסיפים את הקמח ושאר המצרכים

  5. משטחים את התערובת על ניר אפיה עם מעט שמן

  6. אופים כ 10 דקות

  7. לאחר שהבלילה אפויה מפזרים על מגבת נקייה אבקת סוכר

  8. הופכים עליה את העוגה, מוציאים את הניר בעזרת מעט מים

  9. מגלגלים את העוגה עם המגבת עד להתקררות של העוגה

  10. ממלאים בשמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג