לןגן

בצק פיצה

מאת: עינת דגא, פורסם: 05/06/2019 | 14:41

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את השמרים עם כוס מים להמתין מעט ולהוסיף לקמח עם הסוכר ללוש ולהוסיף בסוף את המלח

  2. לשמן תבנית עגולה לפתוח את הבצק על התבנית עד כיסוי מלא של המגש

  3. להוסיף רסק עגבניות / קטשופ / אורגנו / זעתר פלפל שחור

  4. לפזר גבינה צהובה מגוררת

  5. להוסיף מעל זיתים / תירס/ פטריות /בצל או כל מילוי אחר שאוהבים