לןגן

חצ'פורי - הגירסה שלי

מאת: ענת כהן, פורסם: 05/06/2019 | 07:58
חצ'פורי - הגירסה שלי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. לחלק את הבצק ל-12-15 כדורים להניח להתפחה רבע שעה.

  2. בינתיים להכין את המלית ולחמם תנור ל-180 מעלות בטורבו.

  3. לרדד את הכדורים לצורת אליפסה ולחרוץ שני חריצים לאורך הצלעות הארוכות, לא עעד הסוף שהבצק לא ייחתך לגמרי - כסנטימטר מהדופן.

  4. לשים כף מהמלית במרכז האליפסה ולהעביר את סנטימטר הבצק שחתכנו אחד מעל השני ליצור צורה לחצ'פורי וסגירה של המילוי בקצוות.

  5. ניתן למרוח בביצה, לא חייבים ולפזר שומשום ליופי.

  6. לאפות עד הזהבה ולבדוק שאפוי בחלק התחתון.