לןגן

קציצות בקר בערמונים

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 05/06/2019 | 06:45

תקציר המתכון: העתקתי מהאינטרנט (נדמה לי של סבתא לאה...) ומאז שהכנסתי לתפריט כולם מאוהבים!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומצננים במקרר 20 דקות לפחות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג.

  2. לרוטב: מטגנים (אפשר מראש) את האגוזים, הפיסטוקים והצנוברים עד להזהבה קלה.

  3. מטגנים בנפרד את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום, האגוזים שטיגנו, הצימוקים, המשמשים, הצנוברים והפיסטוקים.

  4. מוסיפים כוס מים (או יותר. כמה שצריך) ומתבלים באותם תבלינים שתיבלנו את הקציצות. מביאים לרתיחה, ואז מכניסים בעדינות את הקציצות.

  5. מבשלים על אש בינונית כ-20 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך.

  6. מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.