קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מטגנים את הבצל עד להזהבה עם כ – 40 גר' חמאה כ – 8 דקות (לערך)
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כ – 4 דקות מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל, לאחר מכן מצננים את הפטריות והבצל כ 5 דקות.
לוקחים את כל המצרכים ומערבבים בקערה, מוסיפים את הפטריות עם הבצל והתירס המסונן.
משמנים תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל -C º150 לאפות כ – 45 דקות.
לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות בתנור.
(ניתן לשלב עם ירקות אחרים לפי הטעם כמו: כרובית, ברוקולי וכו').