לןגן

פשטידת תירס עם פטריות מוקפצות

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 04/06/2019 | 22:33

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה עם כ – 40 גר' חמאה כ – 8 דקות (לערך)

  2. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כ – 4 דקות מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל, לאחר מכן מצננים את הפטריות והבצל כ 5 דקות.

  3. לוקחים את כל המצרכים ומערבבים בקערה, מוסיפים את הפטריות עם הבצל והתירס המסונן.

  4. משמנים תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל -C º150 לאפות כ – 45 דקות.

  5. לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות בתנור.

  6. (ניתן לשלב עם ירקות אחרים לפי הטעם כמו: כרובית, ברוקולי וכו').