לןגן

פשטידת ירק ברוקולי וכישואים

מאת: יפה כהן, פורסם: 02/06/2019 | 20:57
פשטידת ירק ברוקולי וכישואים

תקציר המתכון: דיאטטי פיקנטי טעים באופן מיוחד

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל כמה דקות את הברוקולי

  2. לסנן את המים וליקצוץ

  3. לגרר את הכישורים ולסנן

  4. ליקצוץ את הבצל הירק

  5. לערבב את כל החומרים לבלילה

  6. להוסיף בצים ותבלינים

  7. לשים מעט שמן במחבת או סיר קטן

  8. לבשל חמש דקות ולהכניס לתנור עד הזהבה בהצלחה