לןגן

במיה וקציצות מהמטבח הלבנוני

מאת: נטע , פורסם: 02/06/2019 | 14:18
במיה וקציצות מהמטבח הלבנוני

תקציר המתכון: טעים בטירוף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

רוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הבמיה ולשים בנייר סופג

  2. את תערובת הקציצות ללוש הכל יחד וליצור קציצות בגודל הרצוי, לטגן.

  3. שמים בסיר רחב את הבמיה והקציצות

  4. לכסות במים ולהביא לרתיחה.

  5. להוסיף רסק ותבלינים ( רצוי להוסיף שום מטוגן)

  6. לבשל על אש קטנה כחצי שעה.

  7. בתיאבון!