לןגן

פשטידת קישואים ובטטה פרווה הכי טעימה שיש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 02/06/2019 | 04:56
פשטידת קישואים ובטטה פרווה הכי טעימה שיש של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעימה, מושלמת, מעולה לאירוח, מתכון בטוח, פשוט, מהיר, קערה, ערבוב ולתנור.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפשטידה

לשימון התבנית

נדרש

אופן הכנה

  1. מחחמים תנור אפייה ל-200 מעלות, משמנים בשמן היטב את תבנית האפייה וזורים בתחתית התבנית פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה

  2. שמים בקערה גדולה את הקישואים, בטטה, בצל מטוגן, ביצים, שמן, אבקת מרק בצל, אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח, קמח, אבקת אפייה ומערבבים היטב לתערובת אחידה

  3. יוצקים לתבנית את תערובת הפשטידה, משטחים היטב ומפזרים שכבת פירורי לחם

  4. מכניסים לתנור כאמור שחומם מראש ל-200 מעלות, לאפייה של 20 דקות, מורידים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 30-40 דקות או עד להזהבה

  5. זהו מוכן! כמה דקות עבודה ויש לכם אחלה פשטידה לאירוח לכל ארוחה

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה