לןגן

לחם כפרי או לחמניות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/06/2019 | 22:58

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערית המיקסר קמח,שמרים סוכר ולערבב מעט להוסיף את המים והשמן ולהמשיך ללוש כמה דקות לקבלת בצק להוסיף את המלח להמשיך ללוש

  2. להתפיח את הבצק חצי שעה בערך ושוב ללוש עם הידיים ולתת שוב התפחה

  3. לחלק לכמה שרוצים או לחם או לחמניות לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה למרוח ביצה או מים לפזר מעט שומשום וזרעי פשתן

  4. לחמם תנור 200 מעלות מומלץ לשים בתחתית קערית עם מים

  5. לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה