לןגן

קניידלאך

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 01/06/2019 | 17:47

תקציר המתכון: מומלץ לפסח במרק צח

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את המים עם הקמח מצה ולחכות שיתקרר.

  2. להוסיף את הביצה, התבלינים והבצל המטוגן.

  3. לערבב היטב ולהניח חצי שעה.

  4. ליצור כדורים ולזרוק לסיר(- לא למרק) עם מים רותחים (רצוי לתבל בבצל, פלפל ומלח)

  5. הקניידלאך מוכנים כאשר הם צפים למעלה ומתבשלים כ – 5-10 דקות

  6. בתיאבון