לןגן

פסטה פיסטוק

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 01/06/2019 | 17:29

תקציר המתכון: מאז שהכרנו - מתכון חובה על כל שולחן אירוח חלבי - תודה לאסתי אחותי!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לרוטב

אופן הכנה

  1. 1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן

  2. 2. קוצצים את הפיסטוקים דק – (כדאי מאוד לקלוף אותם קודם) ואז להכניס למעבד מזון או לבלנדר.

  3. 3. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את השמנת את מחית הפיסטוקים, מביאים לרתיחה.

  4. 4. מוסיפים את הגבינה והתבלינים ומחממים עד שהרוטב מתעבה.

  5. 5. יוצקים על פסטה חמה.