לןגן

עוגת גזר ושקדים (גם כשר לפסח)

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 01/06/2019 | 17:24

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום בינוני (150מעלות)

  2. להקציף את החלבונים עם כחצי כוס סוכר

  3. להקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לעיסה אוורירית וחלקה, להוסיף את יתר החומרים תוך כדי ערבוב.

  4. לקפל לתוף קצף החלבונים את עיסת החלמונים.

  5. לצקת את התערובת המקבלת לתבנית הפיירקס המשומנת

  6. לאפות כ- 30 דקות עד שקיסם יוצא נקי ולהשאיר בתנור עוד כ- 5 דקות – שלא תיפול