לןגן

אורז עם פול ירוק

מאת: Ilana Wayne, פורסם: 01/06/2019 | 17:19

תקציר המתכון: תוספת יפה עם ניחוח מדהים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ ולטגן את הבצלים עד שיזהיבו – להשאיר מחצית הכמות בצד

  2. להוסיף לסיר את המים ולהביא לרתיחה.

  3. להוסיף לסיר את הפול, לכסות ולהנמיך האש.

  4. להמשיך לבשל כ- 45-60 דקות, עד שיתרכך.

  5. כאשר הפול רך להכניס את האורז ולערבב

  6. המים צריכים לכסות את האורז ב-2 ס"מ גובה, להוסיף את רסק העגבניות הכוסברה/שמיר, מלח, פלפל וכאשר המים רותחים, לערבב שוב.

  7. להמשיך לבשל כמו עוד 10 דקות ולכבות את האש.

  8. כשסוגרים את האש להוסיף מלמעלה את הבצל המטוגן שהשארנו בצד ולהשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות

  9. בתיאבון