לןגן

כדורי בטטה ברוקולי ותפו"א קריספי מבחוץ ורך בפנים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/05/2019 | 17:14
כדורי בטטה ברוקולי ותפו"א   קריספי מבחוץ ורך בפנים

תקציר המתכון: טעים טעים😋😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כדורי בטטה ברוקולי ותפו"א

  2. קריספי מבחוץ ורך בפנים 

  3. מצרכים הדרושים

  4. 1 בטטה מבושלת=250 גרם מרוסק

  5. 1 תפו"א מבושלת =250 גרם מרוסק

  6. 250 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל קצוץ

  7. 1) מערבבים את כל החומרים עושים כדורים

  8. בגודל של כדורי פלפל ומכניסים למקרר לחצי שעה

  9. 2) מגלגלים אותם בקמח

  10. טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן עמוק