לןגן

ניוקי משגע ברוטב בטטה ופטריות סמיך

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/05/2019 | 10:22
ניוקי משגע ברוטב בטטה ופטריות סמיך

תקציר המתכון: אמאלה כמה טעים! מרשים וקל להכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בצד.

  2. במחבת עמוק או בסיר לטגן בשמן זית את הבצל כ- 4 דק'.

  3. להוסיף את קוביות הבטטה ולטגן עוד כ- 5 דק', להוסיף פטריות ולערבב היטב.

  4. להוסיף את השמנת, חלב, לזרות קמח, בזיליקום ואת התבלינים ולערבב היטב.

  5. לתת רתיחה אחת ולהוסיף את הניוקי.

  6. לערבב ולטרוף.

  7. ניתן להגיש עם גבינת פרמז'ן למעלה.