תקציר המתכון: אמאלה כמה טעים! מרשים וקל להכנה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בצד.
במחבת עמוק או בסיר לטגן בשמן זית את הבצל כ- 4 דק'.
להוסיף את קוביות הבטטה ולטגן עוד כ- 5 דק', להוסיף פטריות ולערבב היטב.
להוסיף את השמנת, חלב, לזרות קמח, בזיליקום ואת התבלינים ולערבב היטב.
לתת רתיחה אחת ולהוסיף את הניוקי.
לערבב ולטרוף.
ניתן להגיש עם גבינת פרמז'ן למעלה.