קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר נערבב את כל רכיבי הבצק .
נניח על תבנית חצי ממנו ,
את החצי השני נניח בתבנית אחרת , הוא ישמש לפירורים מעל העוגה .
נאפה בתנור בחום של 170 מעלות עד להזהבה קלה .
נניח לבצק להתקרר .
למלית
בקערת המקסר נקציף את השמנת המתוקה עם הסטיביה .
בינתיים במיקרו נמיס בפולסים את השוקולד הלבן עם ארבע כפות חלב . נקרר מעט .
לאחר הקצפת השמנת נוסיף את הגבינות ונמשיך לערבב באיטיות .
כעת נוסיף את השוקולד הלבן לאחר שהתקרר למלית ונערבב עד לאיחוד .
להרכבת העוגה
על התחתית שאפינו את הבסיס
נשפוך את מלית הגבינות ,
את החצי השני של הבסיס נפורר
ונפזר על הגבינות .
נכניס להקפאה לפחות לארבע שעות להתייצבות .
העוגה נשמרת במקרר .
בתאבון ובהצלחה 🌹