לןגן

בסבוסה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 27/05/2019 | 20:49

תקציר המתכון: בלי קמח ובלי ביצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להתחיל בהכנת הסירופ

  2. לבשל על הגז מים,מיץ תפוזים,סוכר ומיץ לימון בערך רבע שעה , לכבות את הגז ולהוסיף מי ורדים ולתת להתקרר

  3. הכנת העוגה

  4. לשים הכל בקערה ולערבב היטב לקבלת בלילה חלקה

  5. לשמן תבנית פיירקס מלבנית ממליצה עם כף טחינה או שמן

  6. להוסיף את הבלילה וליישר עם הידיים ולעשות סימונים של מרובעים ולשים שקד באמצע

  7. לתת לנוח 10 דקות

  8. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה לבדוק עם סכין אם יבשה להוציא ולשפוך על העוגה את הסירופ

  9. בהצלחה