לןגן

ספגטי בולונז

מאת: שני אברהם, פורסם: 26/05/2019 | 12:45
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: אין כמו ספגטי בולונז. מתכון מנצח שמתאים גם למבוגרים וגם לקטנטנים🤗🥫

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הספגטי במים חמים עם מלח ע"פ הוראות היצרן.

  2. לרוטב בולונז:

  3. לטגן בצל בשמן עד הזהבה. להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו ורוב המים שיצאו ממנו מתאדים.

  4. להוסיף גזר מגורד, שיני שום קצוצות ולטגן עוד דקה. להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ואת המים. להשאיר על אש נמוכה 10 דקות אחרי הרתיחה.

  5. בתיאבון🤗