לןגן

רולדה לכבוד שבת

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 24/05/2019 | 18:44
רולדה לכבוד שבת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים

  2. להוסיף סוכר בהדרגה

  3. לאחר שהקצף תפוח להוסיף חלמונים אחד אחרי השני. להוסיף השמן ,הקמח והקקאו

  4. לערבב עם המרית ולצקת לתבנית התנור על נייר אפיה משומן.

  5. לחמם תנור 170 מע ולאפות כ 15 -17 דק.

  6. לגלגל עם הנייר אפיה. לאחר שהעוגה יציבה,

  7. לקרר ולהכין את המילוי מעט ריבה (למהול את הריבה עם מעט מים)

  8. ומעל את הקצפת

  9. לקרר במקרר, לאחר מכן

  10. להכין את הציפוי.

  11. להרתיח את השמנת ולהוסיף את השוקולד המריר. לערבב היטב וליצוק על העוגה .

  12. תהנו הילה🌷

  13. לשמור במקרר עד להגשה

  14. (לקצפת בטעם מוקה

  15. להוסיף כף/כפית שטוחה נס קפה -לפי טעמכם)