עלי גפן
מאת: אורלי קרקו, פורסם: 23/05/2019 | 08:20
תקציר המתכון:
מתכון עירקי של חברה לעבודה
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
ההכנה
-
כוס אורז
-
1 בצל קצוץ
-
4 שיני שום כתוש
-
גבעול סלרי קצוץ דק
-
בשר טחון
-
1/4 כוס שמן
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור
רוטב
-
כף מרק עוף
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית כורכום
-
1 לימון סחוט
-
מעט סוכר
-
2 כוסות מים
אופן הכנה
-
מערבבים את חומרי המלית וממלאים את עלי גפן.
-
בסיר שמים מעט שמן ומסדרים את עלי הגפן.
-
בקערה מערבבים את הרוטב ושופכים לסיר ומבשלים.