לןגן

עוגת מילפיי עם קרם דיפלומט

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/05/2019 | 13:23
עוגת מילפיי עם קרם דיפלומט

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מרדדים את הבצק לבלבן עם זה בצק ביתי שמים על נייר אייפה מכסים מעוד נייר ושמים מגש מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל165 מעלות כ 30 דקות

  2. מתכון לבצק עלים נמצא בספר המתכונים שלי

  3. 2)מורידים את הנייר

  4. מעלים את התנור ל 200 מעלות

  5. מפזרים אבקת סוכר ומחזירים לתנור לעוד 4 דקות

  6. הכנת קרם דיפלומט

  7. 3) מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד

  8. 4)מביאים

  9. לרתיחה שמנת מתוקה, חלמונים וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 83 מעלות 🌡

  10. 3) ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ומוסיפים אותה ושוב מערבבים היטב

  11. 4)מקציפים את הגבינת מסקרפונה ומוסיפים אותה לתערובת בטמפרטורה של 30 מעלות מערבבים היטב ומעבירים לשני לשקיות זילוף אחד עם סנטר סנט אונורה ואחד בלי

  12. 5) חותכים עם סכין חדה את הבצק עלים אפוי לבלבן של 6 וחצי רוחב ו 26 אורך

  13. 6)מניחים פס בצק על כלי הגשה מזלפים 3 פסים של קרם ללא סנטר מכסים בעוד פס בצק ושוב מזלפים 3 פסים של קרם ומכסים בעוד פס של בצק

  14. מעמידים את המילפיי על הצד ומזלפים עם סנטר סנט אונורה לכל האורך

  15. ומקשטים מה שבא לכם