לןגן

New-york cheesecake עוגת גבינת נפוליאון וגבינת ניו יורק אפויה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/05/2019 | 19:29
New-york cheesecake עוגת גבינת נפוליאון וגבינת ניו יורק אפויה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת מילה שלי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התחתית

  2. 1) מערבבים את הפירורי ביסקוויטים עם החמאה המומסת

  3. ומהדקים בתחתית וגם בדפנות ברינג בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים למקפיא עד להכנת העוגה

  4. 2)בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לקבלת קרם חלק

  5. 3) להוסיף את הביצים קמח ומערבבים היטב עד שאין גושים ובסוף מוסיפים את השמנת המתוקה ושוב מערבבים עד לאיחוד

  6. 4) שופכים את הבלילה על התחתית הביסקוויטים ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות

  7. כ50 דקות העוגה

  8. עדיין רוטטת במרכז וזה בסדר

  9. העא תתייצב שתתקרר

  10. לא להוציא את העוגה עד לקירור מוחלט ומכניסים אותה למקרר לכמה שעות טובות לפני הגשה