לןגן

קציצות דג ותפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 21/05/2019 | 18:05
קציצות דג ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מענג בטעם אסיאתי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליטחון במעבד מזון

  2. קילו נסיכת הנילוס טחון או כול דג שאוהבים

  3. צרור פטרוזליה,צרור כוסברה

  4. 1 בצלים

  5. 1 גזר

  6. 1 תפוחי אדמה קלופה

  7. 1 פלפל חריף (לא חייב)

  8. לטחון הכל ולהוסיף 2 ביצים

  9. 3 כפות פירורי לחם רגילים

  10. לתבל 1/2 כפית פפריקה,1/4 כפית פלפל שחור 1 כף כמון 1/4 כפית כורכום, 1/2 כפית מרק עוף לערבב טוב ולגלגל לקציצות

  11. בעזרת ידיים משומנות ולהניח במקרר ל15 דקות .רוטב..לשים בסיר 3 כפות שמן עם כף גדושה שום כתוש לטגן מעט ולהוסיף 2 כפות רוטב צילי מבקבוק,2 כפות סויה,כף רוטב טריאקי,1/2 כפית מרק בצל,1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפ שחור ,1/4 כפית כרכום, לערבב להוסיף 1 וחצי כוס מים ו3 תפוחי אדמה חתוכים ולבשל כ20 דקות ואז להוסיף את הקציצות המוכנות מהמקרר ולסדר מעל תפוחי האדמה לבישול של עוד 20 דקות עד גמר הנוזלים בלהבה נמוכה בהצלחה אורה...

  12.