לןגן

לחמניות עם שומשום

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/05/2019 | 09:39
לחמניות עם שומשום

תקציר המתכון: קריספי מבחוץ

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין 10 דקות , להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לכבות ולהתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה של חצי שעה

  2. לחלק לכדורים אפשר 16 או כמה שרוצים , אני עושה לפי העין

  3. לעשות צורה להרטיב ממש מעט עם מים ולגלגל בשומשום

  4. לתת לנוח רבע שעה בערך לחמם תנור 200 מעלות

  5. לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר חום ומעט מלח להבריש מעט ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה להבריש שוב ולאפות עוד 5 דקות

  6. בהצלחה

  7. הלחמניה יוצאת קריספי מבחוץ ורכה בפנים