לןגן

בקלאווה עם שקדים ובוטנים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 18/05/2019 | 16:32
בקלאווה עם שקדים ובוטנים

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להתחיל עם הכנת הדבש ולתת להתקרר על השיש

  2. לבשל על הגז בערך 20 דקות את המים הסוכר והלימון בסוף להוסיף כפית דבש לערבב לכבות את הגז ולהוסיף מי ורדים

  3. את עלי הפילו צריך להפשיר במקרר לילה

  4. לקחת 3 דפים ולהניח על נייר אפיה להבריש היטב עם שמן

  5. לפזר מילוי ומעל מי שרוצה זילוף של טחינה גולמית ולגלגל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה ולפרוס את הרולדה ולהשאיר לא להפריד

  6. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה

  7. כשמוכן להוציא ולהבריש עם הדבש