לןגן

כט

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/05/2019 | 20:01
כט

תקציר המתכון: קציצות בשר וכבד מבושלות ברוטב אדום עם חומוס והטעם אששששששש מתכון של סבתי היקרה לליבי❤ היישר ממרוקו למטבח האישי שלכם באהבהההההה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות בשר וכבד מבושלות ברוטב אדום עם חומוס והטעם אששששששש

  2. מתכון של סבתי היקרה לליבי❤ היישר ממרוקו למטבח האישי שלכם באהבהההההה

  3. בסיר אחד לטגן 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות עד להזהבה... בנתיים שהבצל על הגז ניקח

  4. 400 גרם כבד ‏ונצלה על האש גלויה משתי הצדדים 2 דקות מכל צד.🌻סיון מלול🌻

  5. להכניס למעבד מזון צרור פטרוזיליה בלי הגבעולים רק העלים, 2 שיני שום

  6. 2 כפות מהבצל המטוגן שטגנו בסיר, את הכבד הצלוי ולטחון לתערובת חלקה.🌻סיון מלול🌻

  7. לקחת חצי קילו בשר טחון טרי ולערבב את עם תערובת הכבד. כעת לתבל במלח,פלפל,כמון,פפריקה ופחות מחצי כפית בהרט. שאר התבלינים הם לפי הטעם האישי שלכם אין לי כמויות מדויקות.🌻סיון מלול🌻

  8. לעבד את הבשר והכבד טוב טוב ולהניח בצד.

  9. לסיר של הבצל להוסיף 4 עגבניות אדומות,רכות חתוכות לקוביות ולהמשיך לטגן עם כפית סוכר עד לריכוך להוסיף 2 כפות רסק עגבניות 3 כוסות מים רותחים להוסיף כוס חומוס קפוא שהופשר (מוכן) לתבל בפפריקה כורכום,מלח,פלפל גרוס, 2 פלפל שאטה חריף וכמון לפי טעמכם האישי תתחילו בחצי כפית מכל תבלין ולשפר טעמים לפי הצורך. 🌻סיון מלול🌻כשהסיר מגיע לרתיחה לכדרר קציצות בגודל של כדור פינג פונג. לבשל חצי שעה עם מכסה סגור ועוד 20 דקות נוספות בלי מכסה להסמכת הרוטב

  10. שתפו תוצאות סיון מלול😍❤