לןגן

עוגת תפוזים ללא הפרדת ביצים- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 17/05/2019 | 12:57
עוגת תפוזים ללא הפרדת ביצים- נורית ג.

תקציר המתכון: עוגת תפוזים נפלאה וטעימה מאוד קלה להכנה, מושלמת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להדליק תנור לחום של 165-170 מעלות

  2. לנפות הקמח והאבקת אפיה בקערה. להוסיף הגרודת תפוז והלימון, הקוקוס.

  3. בקערה נוספת ליצוק הכוס שמן, כוס מיץ תפוזים, כף מיץ לימון, תמצית וניל

  4. במיקסר להקציף 4 ביצים והסוכר.

  5. להוסיף קורט מלח למיקסר ולהמשיך להקציף כחמש דקות עד לקבלת מסה תפוחה ובהירה.

  6. להנמיך עוצמת המיקסר ולהוסיף מעט מקערת היבשים ומקערת הנוזלים לסירוגין. -נורית ג.

  7. לקראת הסוף להוציא מהמיקסר ולערבב ידנית בעדינות עד לקבלת מסה הומוגנית.

  8. לצקת בעדינות לתבניות.

  9. להכניס לתנור לכ-55-60 דקות.

  10. כדי להעוגה לא תצא שחומה, יש לשים תבנית או ניר כסף לאחר כחצי שעה בחלק העליון של התנור.

  11. העוגה מוכנה לאחר שבדקתם בעזרת קיסם שהכנסתם לעוגה ויוצא יבש .

  12. להוציא העוגות מהתנור ולכסות במגבת כעשר דקות.

  13. ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!