לןגן

פשטידת בטטה וגבינות

מאת: סיון דראגה, פורסם: 16/05/2019 | 22:47

תקציר המתכון: שאת חוזרת לביתך עייפה לאחר יום לימודים מפרכים או עבודה קשה ורוצה להכין ארוחת ערב חלבית מהירה וטעימה זה המתכון המנצח.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. -לגרד בפומפיה את הבטטות והבצל

  2. - להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב

  3. - לשמן במעט שמן תבנית או פיירקס , לפזר מעט פרורי לחם

  4. בתחתית התבנית

  5. - לאפות בתנור 180° במשך כ45 דקות / עד שמשחים

  6. -(לאחר שמוצאים לחכות שהתקרר קצת והתייצב)

  7. בתאבון:)