לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/05/2019 | 16:51
עי

תקציר המתכון: כבד מוקפץ עם אריסה לימון כבוש וזיתים מקומטים מנה אשששששש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כבדי עוף מוקפצים עם אריסה לימון כבוש וזיתים מקומטים/ סיון מלול❤❤❤❤❤

  2. ניתן להכפיל כמויות...

  3. לנקות ולצלות חצי קילו כבד עוף על אש גלוייה על הגז עם רשת משניי הצדדים,פזרו לפניי מלח שכל הדם יצא בצלייה.😘סיון מלול😘

  4. שהכבד משנה את צבעו זה מוכן לא צריך יותר מידי, אני אישית צליתי 2 דקות מכל צד.

  5. במחבת לשים חצי כוס שמן זית, רבע כוס מים רותחים, כף גדושה לימון כבוש חתוך לקוביות, כף אריסה מתוקה, 1 פלפל שאטה חריף, חצי כוס זיתים שחורים מקומטים ללא חרצן, 3 שיני שום קצוצות, כף שטוחה פפריקה, כפית כמון, מלח ופלפל לפי טעמכם האישי...🌹סיון מלול🌹לערבב עד שהכל מתאחד ונהיה רוטב אחיד (5 דקות.)

  6. עכשיו זה השלב להוסיף את הכבדים ולהקפיץ עם הרוטב...לתת בישול של 15 דק' שיספגו את הטעמים

  7. עם מכסה סגור שלא יתייבשו הכבוד ועד שהרוטב מעט יסמיך.

  8. בהצלחהההה שתפו תוצאות