לןגן

קאהי גבינה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/05/2019 | 15:56
קאהי גבינה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים

  2. מלבד החמאה והגבינות

  3. לעטוף בניילון נצמד

  4. לכסות במגבת שעה לתפיחה

  5. לחלק ל-20 כדורים

  6. להניח כדור על משטח מקומח לרדד דק מאד

  7. למרוח חמאה בטמפרטורת חדר לקפל 2 צדדים למרוח חמאה לקפל ל-2 לרדד שוב להניח 2 כפות מילוי הגבינה לקפל ל-2 ולהדק עם מזלג

  8. לטגן במחבת טפלון עם חצי כפית חמאה 2 צדדים לצבע זהוב