לןגן

ארטישוק ממולא עם בשר בתוספת כרובית

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 15/05/2019 | 07:39
ארטישוק ממולא עם בשר בתוספת כרובית

תקציר המתכון: ארטישוק ממולא עם בשר בתוספת כרובית ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לשים

  2. במקרר חצי שעה..

  3. את תחתיות הארטישוק להםשיר לסחוט עליהם לימון ל10 דקות..

  4. לכדרר קציצות ולהדק על הארטישוק.

  5. לטבול בקמח וביצה ולטגן..

  6. לרוטב.

  7. להזהיב את הבצל להוסיך את שיני השום כף שטוחה פפריקה וכפית כורכוםלערבב טוב.

  8. להוסיף את הסלרי והפלפל אדום

  9. להקפיץ טוב.

  10. להוסיף עגבניות ורסק עגבניות קטן

  11. לכסות במים להוסיף תבלינים לכסות במים לבשל רבע שעה.

  12. להוסיף את ראשי הארטישוק ואת הכרובית אחרי שבישלנו את הכרובית 10 דקות..

  13. להוסיף תבלינים ולבשל במשך 50 דקות

  14. על להבה נמוכה.

  15. למי שיש סיר שמיועד גם לתנור

  16. לשים בתנור לעוד 30 דקות על 180 מעלות