לןגן

קבב ביתי מעולה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/05/2019 | 20:11
קבב ביתי מעולה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה שמים את הבשר מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ואת התבלינים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. שמים במקרר למשך שעה.

  2. יוצרים קבבים מאורכים ושמים על האש או בפלנצה.

  3. אוכלים בתוספת של סלט ירקות טרי, סלט פטרוזיליה עם לימון, טחינה, חומוס

  4. הכנת הסלט

  5. בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה מוסיפים את התבלינים מערבבים טועמים ומשפרים טעם.