לןגן

קאהי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 14/05/2019 | 19:05
קאהי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד את הקמח שמרים סודה מים סוכר ומלח

  2. לבצק רך ונעים

  3. לעטוף בניילון נצמד שעה לתפיחה לכסות עם מגבת מטבח

  4. לחלק ל-20 כדורים

  5. לפתוח כל כדור דק על משטח מקומח למרוח חמאה בטמפרטורת חדר לקפל 2 צדדים ולשניים ועם מערוך לרדד

  6. לחמם מחבת טפלון להניח רבע כפית חמאה ולטגן 2 צדדים לבזוק מעל סוכר או אבקת סוכר ולהתענג