לןגן

פלפלים ממולאים

מאת: שני אברהם, פורסם: 14/05/2019 | 12:39
פלפלים ממולאים

תקציר המתכון: פלפלים חלומיים ממולאים בכל טוב. והכי טוב שכל הארוחה נמצאת בסיר אחד.. אז קדימה לעבודה🤗🌶🌶🌶

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר משנה את צבעו. להעביר לקערה ולהוסיף צרור כוזברה חתוכה, 2 כוסות אורז מסונן, 4-5 כפות מים, ביצה, כף רסק עגבניות,גזר מגורד, גרגירי חומוס, כפית מלח ומעט פלפל שחור.

  2. להכנת הרוטב: לטגן בצל עד הזהבה, להוסיף את שיני השום ואת העגבניות. לערבב כ 10 דקות על להבה נמוכה. להוסיף את יתרת רסק העגבניות, להוסיף כוס מים חמים ולתבל במלח, פלפל וכורכום. לבשל מספר דקות. לקחת 4-5 כפות מהרוטב ולשים בתערובת הבשר. לערבב את התערובת היטב ולמלא את הפלפלים. לא לדחוס את המילוי! לשים 2-3 כפות בכל פלפל ולהניח את הפלפלים בסיר כאשר אחד צמוד לשני. להוסיף מים חמים עד שיגיעו ל 3/4 מגובה הפלפל. לאחר רתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה ורבע. לפתוח את הסיר פעמיים במהלך הבישול ולשים כף מהרוטב בתוך כל פלפל על מנת שלא יתייבשו.

  3. בתיאבון🤗