לןגן

דפי אורז במלוי תרד ובולגרית

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/05/2019 | 13:21
דפי אורז במלוי תרד ובולגרית

תקציר המתכון: יצא קריספי בטרוף !!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את עלי התרד והגבינה נערבב ביחד ונפזר פ.שחור גרוס

  2. נמלא קערה עם מים חמימים ...

  3. נכניס דף אורז למים ...נספור עד 5 ונוציא לקרש חיתוך...נייבש קלות במגבת נקייה ...נמלא מהמלית ...נגלגל לצורת עלי סיגר...( אם קניתם מרובעים תכינו בצורת ריבוע )

  4. נבריש בביצה טרופה ...נפזר שומשום ...נאפה בחום 180 מעלות לכ חצי שעה או עד להזהבה יפה ....יוצא קריספי בטרוף ...

  5. שימו לב לא להכניס את כל העלים למים...אחד אחד ...כי צריך לעבוד מהר אחרת זה נהיה דביק ...לא לשכוח לייבש את הדף מהמים ולמלא באיזה מלית שתירצו ...אפשר גם בבשר טחון !! בהצלחה אילנית בניזרי ❤