לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/05/2019 | 20:34
עי

תקציר המתכון: נסיכת הנילוס בטמפורה והשלמות מה איתה אוויש שככה יהיה לי טוב!!!! מתכון ❤סיון מלול❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ניקח חבילה של דג נסיכה ונפשיר לאחר מכן נניח נסיר את העור נחתוך לחתיכות ונניח בתבנית..

  2. ❤סיון מלול❤ נפזר כף מלח גס על כל החתיכות ונסחוט 2 לימונים... נכנסה ונכניס למקרר לילה שלם!

  3. ❤סיון מלול❤ אחריי שהדג נח לו במקרר והריח יצא לאלתר...נשטוף היטב ונניח על נייר סופג.

  4. נמלא מחבת בשמן עמוק, בנתיים שהשמן מתחמם נכין צלחת אחת עם קמח וקערה אחת עם 6 ביצים טרופות, כף חרדל, כף גרידת לימון, כף מיץ לימון סחוט, כף שמן זית, כף מיונז,רבע כוס כוסברה קצוצה, 2 שיני שום כתוש, כף תבלין לדג, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כמון, מלח ופלפל לפי הטעם..❤סיון מלול❤

  5. נערבב הכל...נקמח כל חתיכה, נתבול בתוך בלילת הביצים ונטגן. בהצלחהההה